Fiat ukida jednu od najpopularnijih boja automobila

Foto: Fiat

ŽIVOT je nekad siv, nekad žut, ali ne i kad je Fiat u pitanju. 

U Fiatu su nedavno najavili premijeru 600e, novog modela iz domene crossovera. Pritom su automobil najavili tako što su uzeli sivi primjerak, u njega posjeli direktora marke te ih potom zajedno uronili u spremnik s bojom. 

>> VIDEO Direktora Fiata u automobilu potopili u spremnik boje, a razlog je bizaran

Bizarna promocija skrivala je i jednu poruku. Nakon što su na dan ljetnog solsticija uronili novi model u narančastu boju iz Fiata su sada stigli novi video i poruka kako više nema sive boje. Umjesto toga Fiat će nuditi žive boje, pa i one s državne zastave. Novi Fiati će se tako lako moći primijetiti na parkiralištima, dakako uz uvjet da zadrže ili postignu odgovarajuću popularnost. 

 

Već sada Fiat na svojim modelima nudi nijanse kao što su Gelato bijela, Sicilia narančasta, Paprika narančasta, Passione crvena, Italia plava, Venezia plava, Rugiada zelena, Foresta zelena i slično. Službeni video nosio je ime “Operation No Grey”, a prvi čovjek Fiata je prolazeći uz Nissan i DS poručio kako je "sivu lako prodati“, ali Italija je ipak drukčija. Koliko drukčija saznat ćemo 4. srpnja kada 600e dolazi točno 75 godina nakon originalnog Fiata 500. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.