Ferrarijev salon tajio klijentu da su mu razbili bolid

Foto: Ferrari

VLASNICI slupanog Ferrarija podigli su tužbu protiv Ferrarijevog dilera.

Prometna nesreća se može svakome dogoditi, ali ne i zaposleniku Ferrarijevog salona koji je trebao čuvati tuđi bolid i pokušati naći kupca. 
Kako javlja KSAT, Ryad i Diana Bakalem su odlučili prodati svoj Ferrari 458 Spider iz 2014. godine i ponudili ga na otkup kući Ferrari of San Antonio. Pristali su ga dati za 239.900 USD, međutim koji mjesec kasnije dolazi do problema. 

Tri mjeseca nakon što su auto predali, jedan od zaposlenika je uzeo auto na vožnju. I kao što to obično biva, pretjerao je te razbio auto. No, umjesto da se stvar riješi u dogovoru, salon je odlučio zatajiti nezgodu. Umjesto toga javili su se paru i rekli da imaju zainteresiranog kupca, ali po cijeni od 220.000 USD. Naravno, taj je kupac bio sami salon automobila. 

Ali kako je par odustao od prodaje, stvari su se zakomplicirale. Salon je pritisnuo vlasnike na prodaju, a nakon što su saznali za nesreću dali su svoje odobrenje za prodaju. Sada su pak digli tužbu protiv salona jer su im bile uskraćene informacije o automobilu. Traže odštetu od milijun dolara. U salonu se opravdavaju činjenicom da je par pristao prodati auto, a odustao je tek nakon što su im otkrili da je auto razbijen. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.