Dacia Sandero Stepway: Terenska šminka za šaku kuna

DACIA predstavlja terensku Stepway izvedbu modela Sandero, koja na hrvatskom tržištu starta cijenom od 76.000 kuna.

Dacia Sandero Stepway se prvenstveno obraća mlađoj klijenteli, i to putem nešto naglašenije osobnosti i robusnije gradnje. Oznovni znakovi raspoznavanja su povišena udaljenost od tla, zaštitne letvice i mat kromirani pragovi na boku, te uzdužni krovni nosači i kromirana ispušna cijev. U serijskoj opremi su dostupne tri metalik boje, i to: platinasto siva, siva comète i vatreno crvena.

Interijer vozila ostao je u biti neizmijenjen. Podsjetimo, Sandero nudi prostor za pet putnika, kao i prtljažnik obujma 320 litara. Inače, Stepway izvedba se oslanja na Ambiance razinu opreme u odnosu na koju još donosi prije spomenutu dekoraciju, metalik boju, kao i 16-inčne alu naplatke, preklopivu stražnju klupu i odgovarajuće presvlake.

U ponudi su dvije motorne izvedbe, benzinska 1.6 (90 KS) i dizelska (1.5 dCi/70 KS). Prva se nudi po cijeni od 76.000 kn, dok je dizelska opcija skuplja 11.100 kn.

Dacia Sandero Stepway proizvodi se u tvornici u Pitestiju (Rumunjska), a sadrži više od 5% recikliranih plastičnih dijelova dok je moguće reciklirati do 95% vozila na kraju vijeka trajanja. Nadalje, Dacia Sandero Stepway dCi 70 ima emisiju CO2 ograničenu na 140g/km zbog čega zadovoljava uvjete za potpis Dacia eco². Recimo i kako Stepway ima jamstvo u trajanju od 3 godine ili 100.000 km.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.