Dacia Logan: Prestige za 10. rođendan

Foto: Dacia

DACIA je lansirala svoj najpopularniji model u nešto luksuznijem Prestige izdanju.

Lansiran potkraj 2012. godine, novi Logan možda na najbolji način prikazuje sazrijevanje rumunjske marke pod kapom Renaulta. Sada, deset godina nakon lansiranja prve generacije na zapadnoeuropsko tržište, model donosi dodatna osvježenja. Zasad samo za rumunjsko tržište. 
 
 
Uz Prestige paket Logan tako dobiva el. podizače na pravom mjestu – prekidači su pomaknuti sa središnjeg dijela na oplatu vrata. Automatska klima više nije bauk, kao ni primjena kvalitetnijih materijala poput piano plastike u crnoj boji koja okružuje sučelje MediaNav infotainment sustava i ventilacijskih otvora. Novi je i tapecirung, a budući vlasnici vrata će otvarati putem kromiranih ručica. Recimo i kako stražnji el. podizači dolaze bez nadoplate, kao i tempomat s limitatorom brzine. 
 
Izvana se automobil distancira blago zatamnjenim stražnjim svjetlima, retrovizorima sa integriranim pokazivačima smjera i 16-inčnim alu naplatcima.
 
 
Kupcima će na raspolaganju biti po jedan benzinac i dizelaš, oba EU6 norme i snage 75 KS. Nude se po cijeni od 9.600 eura, odnosno 11.700 eura za dizelsku izvedbu. Prevedeno, može se očekivati nekoliko tisuća kuna viša cijena u odnosnu na dosadašnji top model. Dolazak na hrvatsko tržište još nije potvrđen.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.