Rimac obrisao sve fotke s Instagrama, dolazi nova Nevera? "Nova oluja je prošla"

Foto: Rimac Nevera

Rimac je misteriozno izbrisao sve svoje Instagram objave i dodatno zaintrigirao fanove objavljivanjem kratkog teaser videa s porukom "nova oluja je prošla".

AutoExpress piše da je Rimčev predstavnik dao naslutiti da bi nešto moglo biti predstavljeno na nadolazećem Monterey Car Weeku 12. kolovoza.

Sprema se nova verzija Nevere?

Britanski portal piše da ime Nevera dolazi od hrvatske riječi za kratkotrajnu oluju, pa misle da bi ova "nova oluja" mogla biti svježa iteracija Rimčevog električnog hiperautomobila.

Na prošlogodišnjem Monterey Car Weeku Rimac je predstavio model Nevera Time Attack s planiranih samo 12 primjeraka - svi su bili rasprodani prije nego što su otkriveni. Dosad nitko nije primijetio novi Rimac model na testiranju, pa se čini vjerojatnije da je riječ o drugoj verziji Nevere.

Rimac našao novi način da izvuče više snage iz Neverinog motora?

Sestrinska tvrtka Rimac Automobila Rimac Technologies trenutno je na čelu tehnologije električnih motora te opskrbljuje mnoge najveće europske proizvođače automobila. Rimac sam kaže da je u razgovorima s gotovo svakim brendom električnih automobila.

Imajući to na umu, moguće je da je Rimac otkrio novi način izvlačenja više snage iz Neverinog četveromotornog sklopa - koji trenutno proizvodi 1888 KS.

Od planiranih 150 primjeraka Rimac Nevere isporučeno je nešto više od 50 otkako je lansirana prije dvije godine. Kako bi prodao preostalih 100 Nevera, Rimac bi mogao trebati još nekoliko ograničenih izdanja da bi privukao veći interes za hiperautomobil vrijedan 2.4 milijuna funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.