VK Auto Show ugošćuje novi hrvatski prototip

U SKLOPU ovogodišnjeg VK Auto Showa tvrka DOK-ING Automotiv predstaviti Topless XD Concept, posljednju najavu pred početak prodaje tempiran za sredinu iduće godine.

Od prvog službenog predstavljanja na prošlogodišnjem salonu automobila u Ženevi, priča o hrvatskom elektromobilu plijeni pažnju hrvatske i svjetske javnosti. Topless XD Concept zasnovan je u duhu zelenog standarda poslovanja i održivog razvoja tvrtke DOK-ING Automotiv s jasnom vizijom proizvodnje prvog hrvatskog elektromobila s nultom emisijom ugljičnog dioksida.

Topless XD Concept je urbano vozilo koje svojim izgledom, performansama, ugrađenom opremom i autonomijom od 250 kilometara predstavlja idealno rješenje za svakoga koji brzo i efektno želi stići do cilja poštujući najstrože ekološke standarde.

DOK-ING je za razvoj ovog projekta angažirao partnere koji zajedno rade na razvoju složenih komunikacijskih rješenja u vozilu i informatičkom sučelju vozača. Topless XD Concept je zadnje vozilo koje ćemo u konceptnoj formi predstavljati do početka serijske proizvodnje, a sljedeći automobil bit će gotovo, homologizirano vozilo koje će se moći naručiti i kupiti od sredine 2012. godine", najavio je direktor tvrtke DOK-ING AUTOMOTIV, g. Tomislav Boško.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.