Alfa ponovno postaje muževna

Trenutno Alfa Romeo proizvodi tek dva mala, ekonomična, kompaktna hatchbacka koji svojim mondenim izgledom privlače uglavnom kupce nježnijeg spola.

Nekoć muževna talijanska kompanija namjerava povratiti staru slavu lansiranjem 4C sportskog automobila čija se premijera očekuje ove godine, a nakon kojeg će uslijediti novi Spider model razvijen usporedno s novom Mazdom MX-5.

Ne čudi stoga nestrpljenje brojnih fanova koji od svog omiljenog brenda očekuju modele spektakularnog izgleda i vrhunskih performansi. Ukoliko u tome uspije, Alfa Romeo bi opet mogla raditi testosteronske zvijeri koje će ulijevati strahopoštovanje na cestama.

Na Internetu su nedavno objavljene kompjutorske simulacije 2-vratnog GT modela nazvanog 6C. Za njegov su dizajn zaslužni izvjesni George M. i Florian J., a inspiriran je modelima iz Alfine prošlosti, ali i linijama novog 4C. Ne treba ni spominjati kako bi ovakav automobil bio idealan dodatak postavi talijanskog proizvođača, pogotovo kad bi bio opremljen 3.0-litrenim V6 motorom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.