Sučić objasnio kako je došlo do njegovog gola protiv Monaca

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je na Maksimiru remizirao 2:2 s Monacom u drugom kolu Lige prvaka. Iako je momčad Nenada Bjelice vodila 2:0 zahvaljujući pogocima Petra Sučića i Martine Baturine, primila je golove u 74. i 90. minuti pa se tako mora zadovoljiti samo s jednim bodom. Hrvatski prvak je nakon dva kola Lige prvaka tako na jednom osvojenom bodu te se nalazi na 28. mjestu na tablici. Utakmicu je komentirao Sučić.

"Ostaje žal. Mogu pohvaliti sve dečke od prvog do zadnjeg, kao i stožer. nije mala stvar odigrati ovako dobru utakmicu protiv ovakve ekipe. Morali smo se baciti na glavu da zadržimo vodstvo. Dogodile su se neke greške i stvarno nam je žao što nismo pobijedili. Ovo nam je putokaz za dalje, moramo se okrenuti budućim utakmicama. Ostavili smo Monaco na minimumu šansi. Odigrali smo utakmicu perfektno, trudili smo se, navijači su nam dali podršku i hvala im na tome jer su došli po ružnom vremenu.

"Kod gola mi je Bati dao loptu. Vidio sam da mi dolazi obrambeni igrač i da će teško promijeniti smjer. Nakon lažnjaka jedino što sam mogao je prebaciti golmana. Sad nas čeka odmor i regeneracija jer teško je bilo igrati po ovom terenu. Moramo se najprije pripremiti za Varaždin, a dalje ćemo vidjeti", rekao je Sučić za HRT nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.