Tim Orešković se poklonio rukometašima: "Navijači, dočekajte kauboje kako su zaslužili!"

Foto: FAH

NIJE samo Kolinda Grabar Kitarović navijala za hrvatske rukometaše, pozorno ih je pratio i premijer Tihomir Orešković.

Kao i nakon posljednje utakmice, i danas im je pružio podršku putem Facebooka, a ovoga je puta pozvao i navijače da im pruže prigodnu dobrodošlicu.

"[BRAVO NAŠI KAUBOJI] Uživao sam gledajući utakmicu u kojoj su naši rukometaši osvojili medalju za Hrvatsku. Čestitam našim dečkima na osvojenom trećem mjestu i izravnom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. To je veliki rezultat", napisao je Orešković.

"Malo tko se prije početka Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj usudio prognozirati da će ova ekipa ostvariti ovako dobar rezultat. Uz dobro vodstvo, složan i odgovoran tim napravio je pravo malo čudo. To je još jedan dokaz što se sve može kad se s punim srcem i s velikom odgovornošću pristupi obvezama. Pozivam hrvatske navijače da dočekaju naše kauboje onako kako su to i zaslužili" zaključio je čestitku premijer.

 

[BRAVO NAŠI KAUBOJI] Uživao sam gledajući utakmicu u kojoj su naši rukometaši osvojili medalju za Hrvatsku. Čestitam naš...

Posted by Tihomir Orešković on Sunday, 31 January 2016

 Kolinda je pak ponovo bila "rezervni igrač" na tribinama, a nakon pobjede je rukometašima čestitala na Facebooku, baš kao i Vlada Republike Hrvatske.

 

Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama!!!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Sunday, 31 January 2016
 

Čestitamo rukometašima na osvojenoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu. Bravo #kauboji! :)

Posted by Vlada Republike Hrvatske on Sunday, 31 January 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.