Odbili ih ukrcati na let za Bali zbog jednog sićušnog detalja na putovnici

Foto: Instagram/Facebook

AUSTRALAC Sean Ferres i njegova partnerica Brooke krenuli su u zračnu luku na Gold Coastu uzbuđeni zbog putovanja na Bali. Međutim, ono što je trebao biti odmor iz snova ubrzo se pretvorilo u noćnu moru kad je osoblje aviokompanije Virgin Australia odbilo ukrcati ih zbog mrlje od kave na Brookeinoj putovnici, piše Unilad. 

Osoblje je tvrdilo da je putovnica "nečitljiva", ali da par može uzeti kasniji let bez dodatnih troškova dok oni sređuju problem. Rečeno im je da nazovu korisničku podršku kompanije kako bi promijenili let, a Ferres tvrdi da je osoblje naznačilo da se nisu pojavili na letu za koji im je odbijen ulazak. 

On this week’s episode of “we have the world’s worst travel luck”… Virgin Australia decided that this microscopic...

Posted by Sean Ferres on Thursday 19 September 2024

Karte za sve letove sljedećeg dana te aviokompanije bile su rasprodane pa su na kraju morali potrošiti 3000 australskih dolara (1845 eura) kako bi kupili karte za let kompanijom Jetstar i krenuli u 5:50 ujutro sljedećeg dana. 

Prošli kontrolu s istom putovnicom 

"Zanimljivo, Jetstar nije imao problema s putovnicom, baš kao ni 100 drugih letova na kojima smo bili. Sletjeli smo na Bali, prošli e-prolaz s njezinom putovnicom bez ikakvih problema", objasnio je Sean. 

"Iznenađuje me da se 25 godina nakon izuma interneta - u doba u kojem čak i telefon od 500 dolara ima napredno prepoznavanje lica - još uvijek oslanjamo na krhki komad papira da bismo napustili zemlju", zaključio je. 

Iz kompanije tvrde da je mrlja prekrila broj putovnice i mjesto rođenja. Dodali su i kako su im prebacili novce za let pošto na kraju nisu rezervirali karte za sljedeći let.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.