Ova tri pitanja ne biste trebali postavljati na prvom spoju

Screenshot: YouTube

Mnogi ljudi misle da su pravila za prvi spoj prilično očita, ali postoje neka pitanja koja ne biste trebali postavljati. Stručnjakinje za ljubavne veze Blaine Anderson i Grace Lee nedavno su podijelile savjete za one koji traže ljubav, piše CNBC.

Kakva je tvoja povijest veza?

Prema Anderson, ovakva pitanja nisu baš zabavna, a prvi dejt treba biti zabavan. "Jedina kategorija pitanja koju bih savjetovala samcima da izbjegavaju na ranim spojevima vezana su uz prošle veze", objasnila je. "Nema potrebe uvlačiti bivše partnere u prvi spoj. Ostanite u sadašnjosti i fokusirajte se na ono što je sada i ovdje", dodala je.

Želiš li ići na drugi spoj?

Ako osoba s kojom su na spoju želi ponovno izaći s njima, mnogi to doživljavaju kao kompliment, no Grace Lee tvrdi da ne biste trebali dogovarati detalje o sljedećem spoju dok još uživate u prvom. Umjesto toga trebali biste uzeti vremena i razmisliti želite li ih opet vidjeti.

"Planiranje drugog spoja je oblik udvaranja, oblik testiranja međusobnog interesa. Zato volim ostaviti prvi spoj otvorenim. Volim ostaviti taj proces planiranja netaknutim. Sada jedna osoba mora preuzeti malo rizika", poručuje. Također, ako nekoga izravno pitate želi li vas ponovno vidjeti, velika je vjerojatnost da će biti pod pritiskom da kaže "da".

Piće je bilo zabavno, hoćemo li sad na večeru?

Prema Lee, nije uvijek dobro dugo ostajati na spoju jer to može stvoriti lažan osjećaj da sve ide sjajno. Umjesto da prvi spoj traje sedam sati, bolje je podijeliti ga na više spojeva. "Koliko god se činilo dobro, čak i ako ste na najnevjerojatnijem spoju, savjetovala bih ljudima da odu nakon druge runde pića", objasnila je Lee. "Ako postoji kemija, to će dovesti do drugog spoja", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.