Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas slave rođendan, ona objavila golu fotografiju

Foto: EPA

Michael Douglas slavi 80. rođendan, a na isti dan rođena je i njegova supruga, glumica Catherine Zeta-Jones, koja je napunila 55 godina. Na oduševljenje njihovih obožavatelja, glumica je na neobičan način čestitala suprugu rođendan. Naime, na svom Instagramu objavila je crno-bijelu fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira potpuno gola.

"Ponestaje mi ideja za darove"

"U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom ponestaje mi ideja za darove. Ovaj je poklon opcija dva, loptice za golf su opcija jedan, naravno", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaonici ispred ogledala. 

Prije toga podijelila je njihovu zajedničku fotografiju, a na njoj glumac ljubi Catherine u obraz. "Sretan rođendan Michaelu i meni. Ovo smo bili mi na našem rođendanu prije 25 godina. Volim te svim srcem", napisala je. 

U braku su dobili sina i kćer

Oni ove godine obilježavaju 24 godine uspješnog braka. Njihova ljubavna priča započela je na filmskom festivalu u Francuskoj. Vjenčali su se u studenom 2000. godine u Plaza Hotelu u New Yorku. Njihovo raskošno vjenčanje, na kojem su gosti bili mnogi poznati glumci, političari, čak i članovi britanskog plemstva, bilo je proglašeno vjenčanjem godine.

Par je u braku dobio dvoje djece, 24-godišnjeg sina Dylana i 21-godišnju kćer Carys.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.