Osoblje luksuznih hotela otkrilo koji celebovi su bili sjajni gosti, a koji su grozni

Foto: Instagram/EPA

ČITATELJI BuzzFeeda koji rade u luksuznim hotelima ispričali su svoja iskustva sa svjetskim zvijezdama koje su odsjele kod njih. Neki su bili sjajni gosti, dok je bilo i onih koji su ih šokirali neljubaznošću.

Odlični gosti

Jennifer Lopez

Iako J.Lo nije omiljena među zaposlenicima hotela, jedna djevojka imala je sjajno iskustvo s njom. "Kad je odsjela u hotelu u kojem sam radila, bila je ljubazna, duhovita i vrlo diskretna po pitanju svoga identiteta. Nije privlačila pažnju na sebe, ali je tako dobro mirisala da su je svi gledali."

Tom Felton

"Bio je super kul. Samo se družio s nekim prijateljem nakon što su odigrali golf. Kad sam mu donio hranu, rekao mi je: 'Živio, prijatelju'", ispričao je jedan zaposlenik hotela.

Dave Coulier

Glumac iz Pune kuće jako se svidio zaposlenicima. "Bio je najbolji. Presmiješan je. Kad se odjavljivao iz hotela, zahvalio sam mu na boravku, a on mi je odgovorio: 'Prestani'", rekao je zaposlenik. Inače, "prestani" je uzrečica koju je Daveov lik stalno govorio u Punoj kući.

Nelly

"Dao je najbolju napojnicu. Svaki put bi dao 100 dolara za bilo što, ali to je učinio tako da ostali ne bi primijetili."

Loši gosti

Tiger Woods

"Bio je totalni kreten. Nije razgovarao ni s kim niti je davao napojnice. Imao je sat i pol dugu masažu i nije čak ni potpisao račun. Nazvali smo ga i on je nazvao svoju ženu (sada bivšu ženu) da dođe potpisati. Nije ostavila napojnicu."

Waka Flocka Flame

Američki reper napravio je pravi kaos u hotelu. "Bila je to najgora noć ikad. U 3 ujutro je počeo pakao. Bilo je tučnjava, prostitutki i obožavateljica koje su se užasno ponašale. Nije prestalo do 6 ujutro, kad sam ja otišla", kazala je jedna zaposlenica.

P. Diddy

Njega su svrstali na ovu listu samo zato što nijednom nije dao napojnicu dok je boravio u hotelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.