Tri podcijenjena filma koja biste mogli pogledati u veljači

Screenshot: YouTube

KAD se navečer zavalite u svoju fotelju, teško je odabrati što gledati. U moru popularnih filmova i serija na streaming platformama, postoje i neki naslovi koje rijetki biraju, a vrijedni su gledanja. Na platformi Amazon Prime Video su tri filma koja biste mogli pogledati u veljači.

Underdoggs (2024.)

Underdoggs je najnoviji glumački projekt Snoop Doga, koji glumi Jaycena, čovjeka koji odlučuje trenirati omladinski nogometni tim kako bi odradio društveno koristan rad. Ova sportska komedija je predvidljiva, ali vrijedna gledanja.

 

Harry Brown (2009.)

Nakon što mu umre supruga, umirovljeni vojnik Harry Brown (Michael Caine) uglavnom provodi dane igrajući šah s najboljim prijateljem, Leonardom (David Bradley). U njegovoj četvrti svakim je danom sve više uličnog nasilja, no Harry to nastoji ignorirati i sačuvati svoj mir. Međutim, kad nasilnici iz susjedstva ubiju Leonarda, a policijska istraga ne pokaže konkretne rezultate, Harry odlučuje uzeti pravdu u svoje ruke i pretvara se u nemilosrdnog osvetnika.

Ako volite filmove poput John Wicka i Gran Torina te serije poput Jacka Reachera, pogledajte Harryja Browna.

Hoodlum (1997.)

U ovom filmu putujemo u Harlem 1930-ih. Kriminalistička drama prepričava rat talijanske i židovske mafije protiv afroameričkih gangstera. Laurence Fishburne tumači Ellswortha "Bumpyja" Johnsona, Tim Roth je Dutch Schultz, a Andy Garcia je Lucky Luciano.

Priča počinje kada se Bumpy vraća kući nakon dugog boravka u zatvoru, samo da bi otkrio kako je drugi mafijaš preuzeo kontrolu nad njegovim teritorijem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.