Glumica iz Prijatelja još uvijek nije pogledala cijelu seriju: "Znam da bih trebala"

Screenshot: Youtube

JANE Sibbett, poznata po ulozi Rossove bivše supruge Carol u kultnim Prijateljima, priznaje da nije pogledala sve epizode serije koja je osvojila svijet.

"Nisam. Priznajem," rekla je Sibbett u razgovoru za The Post povodom obilježavanja 30. godišnjice početka emitiranja serije, koja je prvi put prikazana 22. rujna 1994. godine. Iako je gledala scene dok su ih snimali, nije pratila seriju na TV-u.

"Bila sam jako zauzeta odgajanjem djece i jednostavno nisam stigla gledati ono što sam već napravila", dodala je glumica.

Sibbett je došla do polovice druge sezone kada je njezina najmlađa kći Violet, tada 12-godišnjakinja, izrazila želju da zajedno gledaju seriju. Iako planira nastaviti, još uvijek nije završila svih deset sezona. "Trebala bih je stvarno pogledati jer znam da je nevjerojatna. Svaki put kad je gledam uživam," priznaje Sibbett, koja je danas majka troje djece i baka dvoje unučadi.

Prijava za ulogu Rachel i preokret zbog trudnoće

Zanimljivo je da se Sibbett u početku prijavila za ulogu Rachel Green, koja je kasnije pripala Jennifer Aniston. Oduševila je producente, ali je morala odustati jer je bila trudna.

"Moj agent i menadžer su mi rekli: 'Dobila si ulogu. Obožavaju te.' A ja sam ih pitala: 'Jeste li im rekli da sam trudna?'", prisjetila se.

Ipak, sreća ju je ponovno spojila sa serijom. Nakon rođenja sina, Sibbett je dobila poziv za zamjenu glumice koja je prvotno dobila ulogu Carol. 

"David Schwimmer je bio nevjerojatno duhovit i odmah sam znala da želim raditi s njim," kaže. Sin joj je tada imao samo dva dana kada je prvi put kročila na set Prijatelja"

Carol i Susan: Povijesno lezbijsko vjenčanje na TV-u

Carol, koju je Sibbett glumila, bila je Rossova bivša supruga koja se zaljubila u Susan, koju je utjelovila Jessica Hecht. Njihovo vjenčanje iz 1996. godine ušlo je u povijest kao prvo lezbijsko vjenčanje prikazano na televiziji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.