Morgan Freeman otkrio svoj omiljeni film Brada Pitta

Foto: EPA

Pohvale između glumaca nisu novost, ali često izazivaju znatiželju o tome što zapravo misle jedni o drugima. Brad Pitt i Morgan Freeman, dva velika imena u industriji, zajedno su nastupili u trileru Sedam iz 1995. godine, igrajući iskusne detektive za ubojstva. Njihova kemija jedan je od najistaknutijih elemenata filma punog šokantnih preokreta.

Iako bi se moglo pomisliti da Freeman smatra Sedam svojim omiljenim djelom, to nije slučaj. Naime, u intervjuu iz 2007. godine, Freeman je istaknuo vrlo drugačiji film - Ubojstvo Jessieja Jamesa od ubojice Roberta Forda, govoreći da ga je vestern "ostavio bez daha" i da je "morao nekoliko puta premotavati film" jer je osjećao da propušta važne trenutke, izvještava Far Out Magazine. Takvo priznanje je zaista visoko.

Ubojstvo Jessieja Jamesa od ubojice Roberta Forda predstavlja nevjerojatnu novu verziju priče o jednom od najpoznatijih bandita Divljeg Zapada. Film je dobio solidne kritike prilikom izlaska, no njegova privlačnost s vremenom je rasla, zahvaljujući sjajnim izvedbama Pitta i Caseyja Afflecka, kao i zadivljujućoj režiji Rogera Deakinsa.

Film Ubojstvo Jessieja Jamesa od ubojice Roberta Forda možete pogledati na Maxu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.