Na autocesti poginuo splitski ugostitelj Bare Teklić: Nije kočio, samo je udario u ogradu i prevrnuo se!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

BARE TEKLIĆ, poznati splitski ugostitelj i veliki prijatelj bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma, poginuo je jutros u prometnoj nesreći na autocesti kod Vrpolja. Bare je krenuo u posjet kćeri u Šibenik. Vozio je terenac Kia Sorento i iz nepoznatog razloga udario je u ogradu i prevrnuo se.

"Opipao sam Barinu ruku, nije bilo pulsa"

Sve se odigralo pred očima Dragana Jurišića Jenkija, također poznatog splitskog ugostitelja, koji je sve vidio sa stotinjak metara udaljenosti.

"Vozio sam četiri auta iza Bare, a nisam ni znao da je on u automobilu. Udario je u brdo i prevrnuo se. Auto je bio potpuno uništen, na cestu su poispadale razne stvari, bila je čak i jedna boca šampanjca. Ja sam potrčao da vidim ima li živih. Rekli su mi nemoj, eksplodirat će, no ja sam svejedno došao do vozila. Ništa se unutra nije vidjelo, samo jedna ruka. Nisam našao puls, čovjek je bio mrtav. Nisam ni znao da se radi o Bari. Zvao me Duje Ančić i kazao mi je da je Bare nastradao", ispričao je Jenki za Index.

Kaže kako nije bilo tragova kočenja, već je vozač terenca jednostavno izgubio kontrolu. Policija će pokušati utvrditi kako je došlo do nesreće, no ne bi bilo čudo da je Teklić doživio još jedan moždani udar. Prije dvije godine je zbog iste stvari završio u bolnici i jedva su ga spasili.

Bare se zadnjih godina povukao, Fani je prodao klub Biberon

Teklić se posljednjih godina povukao iz ugostiteljskog biznisa. Prije dvije godine prodao je svoj klub Biberon Fani Horvat. Neko vrijeme je savjetovao Keruma, no onda su odnosi zahladili. Ipak, Kerum se sjetio starog prijatelja kada je izašao iz bolnice. Poslao mu je pečeno meso i 50 tisuća eura, kako ne bi jeo lošu spizu. U svoje doba Teklić je držao nekoliko poznatih splitskih diskoteka, a početkom 90-ih bio je u vezi s Anom Sasso. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.