Policija pokrenula istragu protiv Nalbandiana, oduzeti mu bodovi i novčana nagrada iz Queen´sa

BRITANSKA policija istražuje prijavu protiv argentinskog tenisača Davida Nalbandiana koji je u finalu protiv Marina Čilića u londonskom Queen's Clubu u naletu bijesa udario nogom u pano i pritom ozlijedio linijskog suca.

Nalbandian je osvojio prvi set protiv Čilića, a nakon što je Međugorac napravio break za 4:3 u drugom setu, Argentinac je potpuno izgubio živce i kreirao incident zbog kojeg je diskvalificiran.

Nalbandian je zaradio prijavu, a policija nije željela otkriti tko je prijavio argentinskog tenisača. Mogao je to biti i sam ozlijeđeni sudac, ali i bilo tko od gledatelja na tribinama ili pred televizijskim ekranima.

“Svjesni smo incidenta koji se dogodio na Aegon Championshipsu. Podnesena je prijava za napad koju policija istražuje”, stoji u policijskom priopćenju.

Komadić panoa koji se odlomio uslijed Nalbandianova udarca razrezao je potkoljenicu suca Andrewa McDougalla. Pružena mu je prva pomoć, ali nije bilo potrebe za daljnjim tretmanom.

Osim što je diskvalificiran Nalbandianu je oduzeto i 44.945 eura koje je trebao zaraditi kao nagradu za plasman u finale, a mogao bi dobiti i dodatnu novčanu kaznu. Oduzeto mu je i 150 bodova koje je osvojio plasmanom u finale Queen´sa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.