Tyra Banks sama objavila prvu sinovu fotku u javnosti, ali ne prestaje žaliti zbog toga

Foto: Instagram

"HTJELA sam spriječiti da netko zarađuje na njegovim fotografijama pa sam je na kraju objavila sama, ali zbog toga već sada silno žalim", izjavila je Tyra medijima, nakon što je pokleknula pred pritiscima paparazza.

Iako je poznati top model Tyra Banks svog prvog sina Yorka dobila u siječnju 2016. godine, rodila ga je surogat majka i jedino je Tyrino dijete, svjesna je da ga je uspjela dovoljno dugo držati podalje očiju javnosti no, ma koliko se trudila, nedavno je shvatila da je "uhvaćena".

Bila je na večeri sa svojim ocem i sinom kad je shvatila da ih snimaju, a iako su iz restorana izašli kao i uvijek, Yorka je omotala u dekicu i ponijela prema automobilu, razljutilo ju je prisustvo paparazza i činjenica da su snimljeni.

"Nisam htjela da netko prodaje njegove fotografije. Ni sada ne želim da se po medijima razvlači njegovo lice, ali, bolje ja nego oni", rekla je nakon što je na svom Instagramu profilu objavila tu jednu jedini javnu fotku njenog sina, na kojem se vidi njegovo lice.

Priznajem, požalila sam i to no, čini mi se da nisam imala izbora, a čini se da su moju objavu shvatili i dotični paparazzi, jer nakon moje, više nitko nije objavio nijednu njegovu fotku.

Mama Tyra dobra zna koliko su na "cijeni" fotke djece slavnih, ali joj prije svega važno njihova sigurnost i pravo na privatnost. Zato se toliko dugo libila objaviti njegovo lice.

Maleni je baš sladak i jako joj nalikuje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.