Mame napale poznatnog glumca jer krivo nosi tromjesečnog sina u nosiljci

Foto: Instagram

DOK je već uobičajeno čuti da se mame posramljuje zbog odgoja djece, glumac John Stamos dokazao je da se to događa i očevima.

54-godišnji Stamos na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj hoda ulicama New Yorka s tromjesečnim sinom u nosiljci, a to je za neke njegove pratitelje bio okidač.

Naime, zvijezda serije Puna kuća sina Billyja je okrenuo prema van, umjesto prema sebi što stručnjaci ne preporučuju u dobi od svega par mjeseci iz više razloga.

“Ne, ne, ne, ne. Ne na tu stranu! Ahhh… Srce me boli kad ovo vidim. Rasteže mu se kralježnica!”, upozorila je jedna korisnica Instagrama poznatog glumca. 

“Mora biti svijen, kao u maminom trbuhu kako bi mu se kralježnica pravilno razvila. Ovako ne može ni utišati buku koja dopire s ulice što bi mogao da je zakriven i da sjedi prsa o prsa roditelja”, dodala je druga.

“Njegovi mali kukovi još nisu spremni za ovo”, dopunila je treća.

Neke mame su glumcu odlučili očitati lekciju biranim riječima.

“Apsolutno je neodoljiv, ali je premalen da bi se nosio licem prema van u nosiljci. Morate ga okrenuti licem prema svojim prsima. Moj sin ima skoro 10 mjeseci i još uvijek ga tako nosim.”

Stručnjakinja za nošenje djece u nosiljkama je potvrdila kako položaj nije ispravan, ali je i stala u obranu glumca.


“Billy je premalen da bi se nosio okrenut prema van. Bebe se ne okreću dok nisu stabilnije, odnosno dok ne mogu same držati glavu. No nije izložen velikom riziku, malo su komentari preuveličani”, rekla je Jennifer Beall Saxton.

“Ljudi na internetu vrlo lako upiru prstom. Vidi se da se o bebi vodi briga i da je voljena.”

John Stamos i njegova supruga Caitlin McHugh postali su roditelji malenog Billyja u travnju. Glumcu je ovo prvo dijete i ranije je izjavio kako s 54 godine konačno uživa u ulozi oca u stvarnom životu, a ne samo na malim ekranima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.