Internet umire od smijeha zbog trudničkog fotografiranja kakvo nitko nije očekivao

ZA MNOGE je 2020. bila mračna, izazovna, posve bizarna godina i svi su imali svoje jedinstvene mehanizme za suočavanje s njom. Kako bi joj odgovorila na najbolji mogući način, jedna trudnica ju je odlučila obilježiti potpuno neočekivanim "photo shootingom". 

Kad je Tiffany Langer zakazala svoje trudničko fotografiranje sa svojom prijateljicom, profesionalnom fotografkinjom Jordyn Volk iz tvrtke Jordyn Photography iz Aberdeena u Južnoj Dakoti, našalila se da će na fotografiranje doći odjevena poput Grincha. 

"I tako se pojavila na svom fotografiranju", prisjeća se Volk te dodaje: "Ona je takva budala - doista nisam očekivala ništa manje!"

Volk kaže da Langer i inače sebe opisuje kao "pravog Grincha u božićno vrijeme", a kad je za Noć vještica vidjela čovjeka odjevnog upravo u Grincha, dobila je ideju da i sama napravi isto uz pomoć prijatelja.

Jedna od njezinih najboljih prijateljica, Audra Arampatzis, je ​vizažistica, a druga prijateljica joj je sašila kostim.

Kad je Volk podijelila seriju ovih fotografija na svojoj Facebook stranici, naišla je na brojne oduševljene reakcije pa je kasnije sve podijelila i na TikToku te Instagramu, piše Parents.

"Čini se da je ovo izazvalo puno smijeha u ovo ludo vrijeme. Čak su je zamolili da obiđe grad jednako odjevena kako bi unijela malo radosti prije praznika!" kaže Volk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.