Vlasnici smislili trik kako bi umirili psa tijekom vatrometa

Screenshot: TikTok

Vatromet tijekom Nove godine psima može izazvati strah i anksioznost. Ti predivni trenuci slavlja za nas često predstavljaju izazov za naše krznene prijatelje.

Važno je pružiti im potrebnu podršku i sigurnost tijekom ovog razdoblja, koristeći razne tehnike smirivanja i stvarajući mirno okruženje kako bismo im pomogli prevladati strah. Ovaj par je upravo to učinio. Kako bi smirili svog psa i odvratili mu pažnju od buke vatrometa, priredili su mu plesnu zabavu.

Korisnica TikToka Hazel McBride objavila je na TikToku video u kojem ona i njezin partner svom dvogodišnjem psu Whiskeyju priređuju zabavu kako bi mu pomogli prebroditi tjeskobu izazvanu zvukovima proslave Nove godine i vatrometom.

U naslovu su se našalili: "Kad ste oboje htjeli biti u krevetu do 21, ali morate prirediti plesnu zabavu kako bi vaš uznemireni pas zaboravio na vatromet u ponoć." Srećom, trud para se isplatio jer se Whiskey značajno smirio zahvaljujući zabavi.

@hazelmcbrideauthor And we paid for a weekend in Belgium to escape Dutch NYE 🙃 #dutchnye #nederlandsnye #dutchfireworks #nye2023 #newyearsevenetherlands #newyearswithdogs ♬ Dance Party Mix Music - Mix Electronic

Ljudi su u komentarima pohvalili njihovo inovativno rješenje, a neki su komentirali kako su učinili nešto slično. "Iz istog sam razloga imao koncert za svog psa, vjerojatno dva sata", podijelio je jedan korisnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.