VIDEO Potjera u Rijeci, policija pucala iz pištolja. Očevidac: Skoro se zabio u nas

https://riportal.net.hr/crna-kronika/drama-u-rijeci-pogledajte-video-nakon-policijske-potjere-vozac-na-hostima-pobjegao-iz-auta-policajci-pucali-za-njim/440011/ Foto: Riportal

U Rijeci je danas oko 13 sati došlo do policijske potjere, a ispaljeni su i hitci iz pištolja. Policija je bijeli automobil pod rotirkama navodno jurila od područja Viškova do riječkog naselja Hosti, gdje je vozač na kraju i uhićen, prenosi Riportal, a uhićenje je zabilježeno na snimkama.

Nakon potjere u automobilima vozač je sletio s ceste, izjurio iz auta i nastavio bježati. Policija je krenula za njim, a spomenuti portal prenosi izjave svjedoka koji tvrde da je policija pucala iz pištolja.

 

Iz riječke policije doznaje se da se sve dogodilo kao što su opisali očevici, no da je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti i dalje u tijeku te da prije nego što bude dovršeno neće iznositi detalje u javnost.

“Policijska potjera je krenula  još u Opatiji, gdje nam je u zavoju uletio ispred nas da bi nas zaobišao te skoro prouzrokovao frontalni sudar. Hvala bogu što nitko nije stradao na cesti danas. Poštenu kaznu bez daška razumijevanja zaslužuje”, poručuje jedna očevidnija, a prenosi Riportal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.