Video - Nestali dječak iz balona u Koloradu cijelo vrijeme se igrao na tavanu svoje kuće

SPASIOCI na tlu i u zraku Kolorada fanatično su jučer tražili balon kućne izrade u kojem je nestao šestogodišnji dječak, a potraga je završna na mjestu na kojem nitko nije očekivao da se nalazi - u kutiji u svome domu.

Policija je nekoliko puta ispitala njegova starijeg brata koji je vidio kako se dječak penje u improvizirani balon od helija kojeg su napravili njegovi roditelji te je odletio u nebo istočnog Kolorada. Tijekom velike potrage koja se mogla i uživo pratiti na mnogim američkim televizijskim postajama, postojala je verzija kako se odvezao konop koji je balon držao na tlu te je Falcon Heene odletio u nebo.

Spasilačke ekipe su nakon dva i pol sata i oko 100 pređenih kilometara balon na zemlju oprezno spustili radarskim pištoljem. Ironija tako opsežne potrage je u tome što se dječak cijelo vrijeme skrivao u kutiji na tavanu obiteljske kuće. "Igrao sam se sa igračkama te sam malo i odspavao", rekao je Falcon američkim reporterima. Njegov otac, meteorolog Richard Heene, izjavio je kako se dječak skrivao na tavanu zato što je vikao na njega. "Žao mi je što sam vikao na njega", rekao je otac stišćući dijete u naručju, prenosi CNN.

U kasnijem intervju na CNN-u Falcon je rekao kako je čuo roditelje da ga zovu iz garaže. Na pitanje svoga oca zašto se nije javio, dječak je odgovorio kako su "mu oni rekli da je sve to zbog zabave". Otac je, nakon pitanja voditelja što je dječak pod time mislio, postao izrazito nemiran te je rekao kako su ga zbunili pitanjima i da se Falconova izjava odnosila na cijelo medijsko praćenje događaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.