Objavljena snimka Trumpove bizarne priče: Priznao da nije htio pomoći ozlijeđenom starcu

Foto: Getty Images

DONALD Trump poznat je kao veliki narcis i egomanijak od kojeg nas više ništa ne može iznenaditi, no gotovo svakom svojom pričom iznova zgrozi javnost.

Ovog puta radi se o situaciji u kojoj je trebalo pomoći ozlijeđenom čovjeku, a američki predsjednik je to glatko odbio učiniti. Svoju priču ispričao je poznatom radijskom voditelju Howardu Sternu još u srpnju 2008., ali je audiosnimka tek ovih dana objavljena na Facebooku.

"Fuj, krv! Ovo je odvratno!"

"Bili smo na balu Crvenog križa u mojoj rezidenciji (Mar-a-Lago, op.a) i tamo je bilo mnogo bogatih ljudi, među kojima i jedan 80-godišnjak kojeg nisu baš svi voljeli. U jednom trenutku, pao je s pozornice na glavu i mislio sam da je mrtav. Znate što sam učinio?
 
Rekao sam 'O, moj Bože, ovo je odvratno!' i okrenuo se. Bio je točno ispred mene i nisam ga htio dirati. Krvario je posvuda po prekrasnom mramornom podu i ležao u nesvijesti, a ostali bogataši su se okretali i također gadljivo govorili: 'Ovo je užasno i odvratno!' Nitko nije htio pomoći tom čovjeku, njegova žena je vikala, sve dok nije došlo deset marinaca i iznijelo ga van", ispričao je Trump u gostovanju kod Sterna.
 

 
Stern je Trumpa pokušao bocnuti u nekoliko navrata pa mu je tako rekao: "Vi nikad ne biste učinili nešto takvo", misleći na reakciju marinaca, na što se Trump zapravo složio i ustvrdio da bi u takvoj situaciji samo rekao: "Počistite ovu krv, odvratna je!"
 
Američki predsjednik priznao je i da je sutradan zaboravio nazvati ozlijeđenog gosta i provjeriti je li dobro. Za kraj, Stern ga je još jednom bocnuo pitanjem: "Biste li se ikad seksali sa ženom tijekom njezine menstruacije?" Na to je Trump, inače poznat kao veliki zavodnik, diplomatski odgovorio: "Svi smo to napravili."
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.