Suđenje za incest u Međimurju, muž i otac: "Imala je zatvorene oči, spavala je"

Ilustracija: Robert Anic/PIXSELL

SLUČAJ incesta između majke i sina završio je optužnicom kojom se za sina traže četiri mjeseca bezuvjetnog zatvora, a majka bi svoju četveromjesečnu kaznu odslužila radom za opće dobro, pisao je Večernji.

Majka (38) i sin (19) iz Međimurja imali su spolni odnos lani u rujnu u obiteljskoj kući. Ukućani su ih vidjeli pa su pozvali policiju. Sin je tijekom istrage ispričao da se toga dana vratio kući napušen i u alkoholiziranom stanju te da je mamu, koja je spavala u krevetu, odnio u drugu sobu. Kad se probudila, rekla mu je da ju pusti, no nije ju pustio sve dok nije došao bratić.

Majka je navela da se ne sjeća da je spavala sa sinom. Sjeća se samo ono što je rođak govorio - da ju je sin uzeo i odnio u drugu prostoriju, da je bila gola i imala spolni odnos. Muž to, napomenula je, nije vidio jer je spavao.

Čak četiri svjedoka suglasna su da su svjedočili seksualnom odnosu majke i sina. Jedan od njih je tijekom istrage rekao da je vidio mladića kako leži na majci koja je ležala na leđima sa spuštenim gaćicama i tajicama do koljena. Primijetio je da je bila u alkoholiziranom stanju, no po njegovu mišljenju spolni odnos bio je dobrovoljan.

Svjedok je ispričao kako je vidio da su bili goli i da su se seksali pa je odmah probudio oca. "Hej, dođi pogledati kako ti sin seksa ženu", rekao mu je. Kad je došao u dnevni boravak, imao je što vidjeti: sin i supruga u spolnom klinču na kauču.

"Žena je za to vrijeme imala zatvorene oči pa mislim da je spavala. Vikao sam na njih pa su skočili", ispričao je muž i otac.

Majka ima devetero djece

Drugi se svjedok sjeća da je bratić optuženom vikao: "Što si to učinio?"

Po selu pokraj Čakovca se pričalo da unatrag pet, šest mjeseci imaju dobrovolje spolne odnose.

Sin ima završenih šest razreda osnovne škole, nezaposlen je i bez primanja i već osuđivan.

Majka ima završen jedan razred osnovne škole, nezaposlena je i prima socijalnu naknadu u iznosu od 460 kuna. Živi u izvanbračnoj zajednici i ima devetero djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.