Studenti sa Save planiraju se okupiti kako bi odali počast poginuloj djevojci (20)

Ilustracija: Robert Anic/PIXSELL

STUDENTI doma "Stjepan Radić" u Zagrebu, popularnijeg po imenu Sava, večeras organiziraju okupljanje nakon što je sinoć ispred zgrade doma poginula 20-godišnja djevojka.

> Detalji nesreće u Zagrebu: Motociklist (21) pretjecao aute, na zebri usmrtio djevojku

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći u noći na subotu, u Jarunskoj ulici u Zagrebu, smrtno je stradala pješakinja na koju je naletio motocikl. Njime je upravljao mladić (21) bez vozačke dozvole i kacige, a s njim je bio još jedan mladić, također bez kacige.

Djevojku je pregazio na zebri, dok je on teško ozlijeđen i nalazi se u bolnici.

"Lijep pozdrav svima. Vjerujem da većina vas zna što se sinoć dogodilo, nažalost. Imao sam na umu, ako je to ikako moguće, da se večeras nađemo u što većem broju da zapalimo svijeću kao znak podrške obitelji i u spomen mlade djevojke, koja je nažalost noćas izgubila život. Okupljanje bi bilo oko 20:30 kod kipa St. doma S. Radić", objavljeno je u Facebook grupi studenata koji su smješteni u domu na Savi.

Također, jedan član grupe predložio je da večeras "ne puštaju glazbu i ne rade gluposti oko doma" dodavši da "mogu biti sretni što su jutro dočekali živi i zdravi jer je to sinoć mogao biti bilo tko od njih". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.