Stravična priča zatočene djevojke: ISIS-ovci su me silovali dok se nisam onesvijestila

Screenshot: YouTube

DJEVOJKA koja pripada narodu Jazida ispričala je kakvu je torturu i zvjersko mučenje prošla dok je bila zarobljenica ISIS-ovih barbara, prenosi Daily Mail.

Nadiu Murad Basee su kao seksualnu robinju ISIS-ovci držali tri mjeseca, a svoje je iskustvo ispričala pred Vijećem sigurnosti UN-a, zamolivši ih da zbrišu ISIS s lica zemlje.

Dvadesetjednogodišnja djevojka ispričala je i kako se ISIS-ovci ponašaju prema njenom narodu koje im je već duže vremena trn u oku.

"Silovanjem se želi u potpunosti uništiti djevojke i žene koje nakon toga više ne mogu voditi normalan život", ispričala je.

Ona je pred članovima Vijeća sigurnosti ispričala kako su je oteli u kolovozu prošle godine te kako su je držali u Mosulu.

"Cijelim putem su nas ponižavali. Zlostavljali su nas", ispričala je.

"Odveli su nas u Mosul zajedno s još 150 jazidskih obitelji. Držali su nas u zgradi gdje su bile tisuće jazidskih obitelji koje su međusobno razmjenjivali kao poklone", sjeća se potresena djevojka.

"Jedan je došao meni, želio me odvesti. Gledala sam u pod, bila sam prestravljena. Kad sam pogledala gore ugledala sam ogromnog čovjeka. Izgledao je kao čudovište", sjeća se djevojka.

"Plakala sam i govorila mu da sam premlada. Tukao me. Onda je došao drugi muškaraca. I njega sam molila", sjeća se djevojka koja su na kraju zatvorili u jednu prostoriju.

"Pretukao me. Rekao mi je da skinem odjeću. Stavio me u sobu sa stražarima koji su me zlostavljali dok se nisam onesvijestila", sjeća se Nadia.

"Preklinjem vas, uništite Daesh u potpunosti", završila je djevojka svoju ispovijest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.