Splitska policija na presici: Ako vidite BMW X5 ovih registracija, odmah nas nazovite

POLICIJA još uvijek bezuspješno traga za Brankom Mamićem (50), osumnjičenim za teško ranjavanje 32-godišnjeg muškarca jučer nešto iza podneva u Trogiru. 

Splitska policija danas je održala presicu, na kojoj je apelirala za pomoć građana. 

"Policijski službenici PU SD nastavljaju tragati za muškarcem čiju fotografiju smo jučer objavili. Kao što znate, jučer oko 12.15 sati na području Trogira iz vatrenog oružja ozlijeđen je 32-godišnji muškarac. Od trenutka saznanja za događaj, policijski službenici su na terenu i započeli smo tragati za muškarcem čiju smo fotografiju kasnije i objavili.

Intenzivno radimo na terenu. Na mjestu događaja smo u suradnji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika obavili očevid, započeli kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg smo poduzeli velik broj mjera i radnji.

Radi se kaznenom djelu ubojstvo u pokušaju i policijski službenici od jučer su startali s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem", kazala je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Antonela Lolić, prenosi Dalmacija danas. 

Pozvala je još jednom sve građane koji imaju neku informaciju da se jave na broj 192.

"Ako vidite vozilo BMW X5 crne boje, registarskih oznaka ST 8124 K, odmah nazovite policiju. Nemojte se približavati ni vozilu ni osobi", kazala je Lolić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.