Riječanin ženi slomio nos, zadržan u istražnom zatvoru

Ilustracija: Nel Pavletic/PIXSELL

45-GODIŠNJI muškarac zadržan je u istražnom zatvoru zato što je 15. svibnja udarcem slomio nosnu kost svojoj supruzi, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska. 

Sumnjiči ga se da je u stanu na području Primorsko-goranske županije vrijeđao suprugu i fizički je napao. Žena je zadobila prijelom nosne kosti bez pomaka i više površinskih ozljeda.

Nasilje prema majci

Muškarca se tereti za kaznena djela nasilja u obitelji i tjelesne ozljede, a sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je zadržavanje u istražnom zatvoru radi sprječavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Primorsko-goranska policija je predložila i određivanje istražnog zatvora za 37-godišnjaka koji je u alkoholiziranom stanju 14. svibnja prijetio svojoj majci, tražeći novac za kupovinu alkoholnih pića. Ona mu je odbila dati novac, a sin je nastavio prijetiti pa mu je majka dala manji novčani iznos, pobjegla od kuće i zatražila pomoć policije.

Policija predlaže da se i njemu odredi pritvor kako ne bi ponovio kazneno djelo, s obzirom na to da je 8. travnja protiv njega već podnesena optužnica zbog nasilja prema majci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.