Ranko Ostojić imao infarkt

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

SABORSKI zastupnik i predsjednik splitsko-dalmatinskog ogranka SDP-a Ranko Ostojić danas je pretrpio srčani udar. 

Pozlilo mu je oko 13 sati nakon čega je doveden u KBC Split. Utvrđeno je da je imao dosta jak srčani infarkt i nakon toga su mu liječnici ugradili srčani stent, doznaje Dalmatinski portal.

Bivši ministar unutarnjih poslova je u stanju inducirane kome na Križinama, ali u ovom trenutku stabilno.

"Imao je infarkt, primljen je u bolnicu poslijepodne i trenutačno je u jedinici intenzivnog liječenja", rekli su za Hinu u splitskome KBC-u danas kasno poslijepodne.

Podsjetimo, 2014. godine već je bio zdravstveno ugrožen zbog infekcije zbog koje je bio u životnoj opasnosti. Ostojić je tada dobio sepsu zbog gnojne upale koja mu se razvila na vratu. Čak su mu bili zatajli jatra i bubrezi. Prvo je završio na Zaraznoj, a nakon toga su ga prebacili na Rebro gdje je operiran. Dvije godine prije toga je zbog apscesa na stražnjici također dobio sepsu.

SDP: Ostojić je stabilno

O hospitalizaciji su se oglasili i iz SDP-a.

Kako kažu, Ostojić je stabilno.

"Prema posljednjim informacijama, naš Ranko je stabilno nakon operacije. Naše misli su uz njega i njegovu obitelj, kojoj je u ovim trenucima potreban mir i privatnost kako bi se posvetili njegovom ozdravljenju. Dragi Ranko, želimo ti uspješan oporavak!", napisali su na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.