Prometni kolaps u Zagrebu: Horvaćanska zakrčena zbog radova na Jadranskom mostu

Foto: Index

Jučer su počeli radovi kod Jadranskog mosta u Zagrebu, zbog čega se tamo stvaraju ogromne gužve.

Čitatelji nam javljaju da je promet Horvaćanskom nemoguć. Kako se vidi na Google trafficu, promet je cijelom Horvaćanskom u smjeru Selske jako usporen.

 

"Zbog izvođenja radova uklapanja privremene prometnice, na silazno/uzlaznom dijelu Jadranskom mostu, od danas do 14. veljače 2024. od 08,00 sati do 14,00 sati bit će zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da se iste pridržavaju kako bi se izbjegli štetni događaji, a sve sudionike u prometu molimo za razumijevanje", poručili su jučer iz Grada Zagreba.

"Nadamo se da će do srijede biti gotovo"

"Ti radovi će trajati do sljedećeg tjedna. U srijedu se nadamo da ćemo biti gotovi i nakon toga će se sve normalizirati", kazao je za HRT Ante Nevistić, voditelj Odjela za investicijsko održavanje.

Na pitanje očekuju li se veće gužve, Nevistić je rekao da je na ovom mjestu suženje pa se sav promet prelijeva na Selsku ulicu sve do autoceste te poručio da građani koriste alternativne ceste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.