Policija po SAD-u traži naoružanu tinejdžericu, opsjednuta je pokoljem u školi

Foto: Jefferson County Sheriff's Office

NAJMANJE 20 škola zatvoreno je na području Denvera te je otkazana nastava jer policija traga za tinejdžericom koja je, kako kažu, opsjednuta masakrom u srednjoj školi Columbine. Ova vijest dolazi upravo uoči 20. godišnjice masakra u školi Columbine.

Kako javljaju američki mediji, žena je naoružana.

18-godišnjakinja je jučer avionom sletjela u međunarodnu zračnu luku u Denveru. Nakon toga je, kako javlja CNN, kupila sačmaricu i municiju. 

20-ak škola na području Denvera donijelo je odluku o zatvaranju. Nastava se neće održati sve dok tinejdžerica ne bude uhvaćena.

Potraga traje već satima.

"Sol Pais jučer je doputovala u Colorado te prijetila da će počiniti napad na školu na području Denvera. Naoružana je i smatra se vrlo opasnom.

Radi se bjelkinji u dobi od 18 godina. Ima smeđu kosu, a kada je posljednji put uočena nosila je crnu majicu, vojničke hlače i crne čizme. Posljednji put uočena je u okrugu Jefferson", objavila je policija okruga Jefferson na Facebooku.

Opsjednuta masakrom u školi Columbine

Masakr u srednjoj školi Columbine dogodio se u utorak, 20. travnja 1999. godine. Dvojica učenika - Eric Harris i Dylan Klebold - su napali učenike i osoblje, ubivši 12 učenika i jednog nastavnika te ozlijedivši 21 učenika. Napadači su nakon toga počinili samoubojstvo. 

Bio je to četvrti najveći masakr u školi u američkoj povijesti - iza masakra u Bathu 1927. godine, masakra na Virginia Techu 2007. godine i Masakra na Sveučilištu Teksas 1966. godine, odnosno najveći u povijesti američkih srednjih škola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.