Liječnica koja je pomogla propucanom Čubeliću: Napravili smo sve što smo mogli

Foto: Dalmacija Danas, MUP

NASTAVLJA se potraga policije za četvoricom muškaraca koje se dovodi u vezu s jučerašnjom pucnjavom u Splitu u kojoj je 36-godišnji Josip Čubelić ranjen u nogu. "Mjere policijskog traganja su i dalje na snazi te će se nastaviti i večeras", rekao je za Hinu glasnogovornik splitsko-dalmatinske policije Jerko Kurevija.

>> Tko je Čubelić? Interventna mu upala na rođendan, šef bande naručio njegovo ubojstvo

Traga se za crnim Mercedesom

Lokalni portali poslijepodne su objavili da je u garaži u četvrti Pazdigradu pronađen bijeli Mercedes koji su svjedoci pucnjave vidjeli da se udaljava s mjesta zločina u Putu Skalica. Sad se, kako navode portali, traga za crnim Mercedesom kojim su, vjeruje se, pobjegla četvorica muškaraca. U policiji nisu željeli komentirati te medijske navode.

>> VIDEO Ovo je bijeli Mercedes kojim su bježali napadači, nađen je. Sad se traži crni

Splićanka kojoj je propucan auto: Nisam mislila da je to pištolj

RTL je razgovarao sa ženom koja je prva priskočila u pomoć ranjenom Čubeliću, kao i liječnicom koja mu je pružila prvu pomoć. Gordani Vrdoljak u pucnjavi je propucan automobil.

"Čula sam pucnjavu 3-4 puta, ali nisam mislila da je to pištolj. Ljutila sam se kad su me zvali iz kuće da je nešto s autom. Vidjela sam da je metak prošao kroz stražnje staklo, a drugo se staklo razbilo", rekla je Vrdoljak RTL-u.

Liječnica: Izašli smo i napravili sve što smo mogli

Čubeliću je pomogla liječnica obiteljske medicine Sanja Došen Janković.

"Nisam napravila ništa što ne bi napravio netko iz moje struke. Čuli smo pucnjavu i pretpostavili da je netko u opasnosti. Izašli smo i napravili sve što smo mogli. Hipokrat kaže da treba pomoći, mi smo to napravili", zaključila je liječnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.