Izbjegla smrt za dlaku: U kupaonici se zamalo ugušila kći ubijenog Siniše Roškera

SANELA ROŠKER, nakon što joj je ubijena gotovo čitava obitelj i dečko, zamalo je jutros između 10.30 i 11 sati i sama umrla ali ne zbog nasilja, već zbog neispravnih instalacija u kupaonici.

Nesretna se 19-godišnja djevojka u kupaonici kuće rodbine u Križevcima, kod koje boravi zajedno s majkom, gotovo ugušila zbog trovanja ugljičnim monoksidom, nakon što je upalila bojler.

Instalacije bojlera na dimnjak, kasnije se policijskim očevidom utvrdilo, bile su neispravne te je pritom došlo do povrata plinova u kupaonicu pa je djevojka u jednom trenutku izgubila svijest i završila na podu kupaonice.

U takvom su je stanju pronašli članovi rodbine koji su brzo pozvali vatrogasce, koji su potom o događaju obavijestili i PU koprivničko-križevačku. Na kraju se sve sretno završilo te se djevojka dobro oporavlja.

Podsjetimo, njezin stric Stjepan Rošker u krvoločnom je pohodu 28. veljače ubio njezinog oca Sinišu Roškera, mlađu sestru Jasminu Rošker, baku Đuricu Rošker te njezinog 19-godišnjeg dečka Tihomira Matoića.

B.V.
Foto: Ronald Goršić/CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.