HDSSB-ovac Josip Salapić imenovan novim državnim tajnikom Ministrastva pravosuđa

Foto: FaH

VLADA se na današnjem zatvorenom dijelu sjedncie bavila kadrovskim pitanjima, stoji u priopenju iz vlade,Tako je tajnikom u Ministarstvu pravosuđa imenovan Josip Salapić iz HDSSB-a.

U Ministarstvu unutarnjih poslova državim tajnikom imenovan je Žarko Katića. Pomoćnicima ministra financija imenovani su Hrvoje Radovanić i Stipe Župan.

Nekoliko razrješenja

Razriješen je dio dosadašnjih ravnatelja ureda – tajnika radnih tijela, te je imenovan dio novih ravnatelja ureda – tajnika radnih tijela, sukladno izmjenama Poslovnika vlade Republike Hrvatske, s danom 16. lipnja 2017. godine.

Ines Uglešić razriješena je dužnosti ravnateljice Ureda Koordinacije za gospodarstvo i društvene djelatnosti, te je imenovana ravnateljicom Ureda Koordinacije za gospodarstvo i strukturne reforme - tajnicom. Robert Matijević razriješen je dužnosti ravnatelja Ureda Koordinacije za pravosuđe i upravu, te je imenovan ravnateljem Ureda Koordinacije za sektorske politike – tajnikom.

Nekoliko imenovanja

U Povjerenstvu vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale osobe, imenovani su predsjednik, članovi i tajnica Povjerenstva, kao predstavnici nadležnih ministarstava i ustanova. Predsjednikom Povjerenstva imenovan je Stjepan Sučić, članovima Sonja Raguž, Zoran Piličić, Vedrana Šimundža Nikolić, Toma Galli, Denis Kovačić, dr. med., Jasmina Dolmagić, Robert Filipović-Peršin, Nera Patrlj Sertić, prof. dr. sc. Milovan Kubat i Robert Markt. Tajnicom Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale osobe, imenovana je Višnja Bilić, poručili su u priopćenju iz vlade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.