Grmoja: Ovo je ekipa koja je izdržala do kraja, do odlaska zadnjeg HDZ-ovca

Foto: Facebook

SABORSKA sjednica prekinuta je u četvrtak navečer nakon što je oporba izišla pred govornicu te tako opstruirala početak rasprave o izboru Roberta Šveba za glavnog ravnatelja HRT-a, zatraživši poništenje natječaja za ravnatelja.

Svi predstavnici oporbe stali su pred govornicu i zaustavili raspravu te poručili da HRT mora biti slobodan i služiti interesima Hrvatske, zatraživši da ponište natječaj za ravnatelja HRT-a.

Oporbenjaci su najavili da će u sabornici biti do jutra.

Grmoja je oko 23:30 objavio fotografiju, još uvijek su oporbenjaci bili u saboru. No, kako je naglasio, otišli su svi HDZ-ovci i saborska straža pa je za očekivati da bi se tijekom noći trebali razići i oporbenjaci.

"Ovo je ekipa koja je izdržala do kraja, do odlaska i posljednjeg HDZ-ovca i saborskih službi iz Sabora. Ponosan sam na svoje mostovce koji su pokrenuli ujedinjenje oporbe kao i na sve kolege iz oporbe.

Odnijeli smo pobjedu nad samovoljom HDZ-a koji je mimo Poslovnika odlučio maknuti Strategiju suzbijanja korupcije i progurati raspravu kojom žele na čelo javnog servisa imenovati čovjeka koji je u očitom sukobu interesa! Prva pobjeda je tu, borba se nastavlja", napisao je Grmoja na Fejsu.

Saborska sjednica nastavlja se u 9:30 u petak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.