Pijan ubio ženu pa pokušao pobjeći: Ovo je lice 26-godišnjeg vozača-ubojice s Kvaternikovog trga

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U STRAVIČNOJ prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.50 sati na Maksimirskoj ulici kraj Kvaternikovog trga poginula je jedna, a ozlijeđene su dvije osobe.

> Audijem naletio na grupu pješaka kod Kvaternikovog trga, ubio ženu, pa pokušao pobjeći

Vozač vozila Audi A3, Nikola K., prvo se zabio u tramvaj, pa odbio od istoga i udario u semafor, pa nastavio voziti po nogostupu. Na nogostupu se potom zabio u grupu pješaka. Policija je objavila kako je vozač 26-godišnjak te kako je u krvi imao 1,92 promila alkohola.

Stradala 61-godišnja pješakinja

"Jučer u 21.48 sati u Maksimiru, Maksimirska-Kvaternikov trg, 26-godišnjak pod utjecajem alkohola (1.92 g/kg),  upravljao je osobnim automobilom marke Audi A3 zagrebačkih registracijskih oznaka Maksimirskom cestom u smjeru zapada. Dolaskom istočnije od raskrižja s Domjanićevom ulicom, zbog neprilagođene brzine kretanja skrenuo je u desno i udario u rubni kamen nogostupa, sletio na nogostup kojim se nastavio kretati te nakon naleta na kutiju Elektre sišao s nogostupa, prešao kolnik Domjanićeve ulice te naletio na metalnu ogradu, a potom i na metalni stup semafora.

U nekontroliranom kretanju naletio je na troje pješaka sa sjeverne strane Kvaternikova trga, a potom na prometni znak. Nakon okrznuća osobnog automobila Audi A4 zagrebačkih registracijskih oznaka, zaustavio se u desnoj prometnoj traci te se pješice udaljio s mjesta događaja do Ulice Biskupa Josipa Galjufa, gdje su ga građani zadržali do dolaska policijskih službenika.

67-godišnjak teško ozlijeđen, dvije pješakinje laške ozlijeđene

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 61-godišnja pješakinja, dok je  67-godišnjak teško ozlijeđen i vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u KBC Zagreb. Lakše su ozlijeđene dvije pješakinje (66-godišnjakinja i maloljetnica)", objavili su iz zagrebačke policije.

Čitatelj Indexa javlja kako je vozač pobjegao nakon nesreće, no kako su ga  građani uspjeli zaustaviti i zadržali do dolaska policije. Vozač je potom uhićen, a objavljena je i njegova fotografija u policijskom vozilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.