Dikan na sprovodu "zaskočio" sestru Aksela Petrovića jer mu treba dokument koji ona posjeduje?

JOSIPU DIKANU RADELJAKU nedostaje jedan ključan dokument kako bi mogao preuzeti nasljedstvo imućnog Dubrovčanina Aksela Petrovića, piše Jutarnji list. Podsjetimo, Petrović je na svojoj samrtnoj postelji potpisao dokument kojim sve svoje bogatstvo, kuću od 400 kvadrata za koju se nagađa kako je krcata skupim umjetninama i veću količinu novca, ostavlja Radeljaku, njegovom odvjetniku Draganu Suši i dubrovačkom javnom bilježniku Nikši Viđenu.

No, trojici nasljednika najprije je navodno potreban dokument koji trenutno posjeduje Vanda Petković i kojeg su joj navodno pokušali oduzeti na Akselovom sprovodu. Podsjetimo, jedna od Vandinih prijateljica kazala je kako su Radeljak i njegovi partneri na sprovod došli s aktovkama, u vrlo poslovnom izdanju, te okružili Vandu pokušavajući od nje nešto dobiti, ali prijateljice su je obranile.

Vandina prijateljica Jutarnjem je listu kazala kako je taj dokument od nje već ranije pokušavala iznuditi jedna od tri medicinske sestre koje su se brinule o Akselu Petroviću, a tu je sestru navodno uposlio upravo Dikan. "Vanda nam je govorila da bi je svako malo jedna od medicinskih sestara pitala je li donijela "ono". Valjda su svi oni mislili da Vanda nema nikoga, da će im sve proći glatko".

Ove je priče čula i Branka Skansi, odvjetnica Vande Petković koja je ranije najavila da će sudski osporiti oporuku kojem je sve ostavljeno Radeljaku, Viđenu i Suši, ali tvrdi kako ništa od tih priča ne može potvrditi niti dokazati, te dodaje kako ne zna o kakvom bi se dokumentu moglo raditi.

J.C.
Foto: Arhiva

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.