Tko je ranjeni muškarac iz Dubrave? Bio je na narkotulumu na kojem je umro mladić

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DANAS je nešto prije 14 sati došlo do pucnjave u Južnoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Tom prilikom ozlijeđena je jedna osoba. Telegram doznaje kako je riječ o 39-godišnjem I.C. Na njega je ispred njegove kuće navodno pucao muškarac odjeven u crno s kapuljačom navučenom preko glave.

Policija je naknadno potvrdila da je privela jednu osobu koja bi mogla imati veze s ovim napadom.

Ranjeni I.C. prevezen je u KBC Zagreb, a težina njegovih ozljeda još nije poznata.

>> VIDEO Pucnjava u zagrebačkoj Dubravi, jedna osoba ozlijeđena

Telegram piše kako je ranjeni 39-godišnjak od prije poznat policiji, i to uglavnom po djelima povezanima s drogom. Službeno je na adresi stanovanja u Južnoj ulici imao registriranu trgovinu nakitom i igračkama. U jesen 2009. je dva puta, u svega desetak dana, bio prijavljen zbog dilanja heroina. 

Bio je i među 17 osumnjičenih dilera iz Dubrave koji su uhićeni u listopadu 2009. godine. Radilo se o operaciji Ragusa u kojoj je policija zaplijenila 9.5 kilograma heroina, 691 gram kokaina, 5.1 kilogram marihuane, pušku, osam pištolja, streljivo, četiri digitalne vage, krivotvorene eure te više od 100.000 kuna.

>> Akcija Ragusa: Uhićeno 100 osoba, zaplijenjena droga vrijedna tri milijuna kuna

Svojevremeno je bio i među optuženima za smrt Dubravka Anića, 17-godišnjaka iz imućne zagrebačke poduzetničke obitelji, koji je 2000. umro od predoziranja na zabavi u stanu u Dubravi. 

Četvoricu mladića, među kojima je bio i I. C., teretilo se da su omogućili maloljetnom Aniću smrtonosno uzimanje droge, no za njegovu smrt na koncu nije nitko odgovarao.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.