Čistačica u Splitu udarila 11-godišnju učenicu zbog kokica, policija je prijavila za nasilje

Foto: Google street view

SPLITSKA policija riješila je slučaj koji im je prijavila Osnovna škole Gripe. Protiv 55-godišnje čistačice škole podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu za mladež za u Splitu kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje.

Čistačica se sumnjiči za udaranje 11-godišnje učenice petog razreda na školskom hodniku. Djevojčica je s prijateljicom preko odmora kupila kokice. Kada su se vratile u školu, djeca su razgrabila kokice pa ih je nekoliko završilo na podu. Nervozna čistačica zapovjedila je učenici da ih pokupi, što je i napravila, ali onda ju je udarila po glavi, valjda u želji da je disciplinira.

Šok u školi

Djevojčica je pretrpjela šok, rasplakala se. Za slučaj je doznao ravnatelj koji je nakon pet dana sve prijavio policiji. Danas smo ga nazvali kako bi čuli što se dogodilo, odnosno, što će se dogoditi s nasilnom čistačicom, je li supendirana i hoće li dobiti otkaz.

"Nažalost, ne mogu vam ništa kazati. Nemam obavijest od policije da su podnijeli kaznenu prijavu. Bit će sve urađeno u skladu sa zakonom, moramo se još posavjetovati s pravnom službom. Slučaj smo prijavili nakon razgovora s majkom učenice. Prošlo je pet dana, ali morate znati da je bio vikend", kazao nam je ravnatelj OŠ Gripe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.