Čestitke i kritike šefu HDZ-a na Facebooku: Od "novog premijera" do "zeca u šumi"

Screenshot: Facebook

DOK SE čekaju reakcije analitičara na danas predstavljen HDZ-ov gospodarski program, na Facebook profilu šefa te stranke Tomislava Karamarka bilo je danas jako živo.

Stranačko članstvo i pobornici HDZ-a pohitali su čestitati Karamarku i uputiti mu poruke podrške, hvaleći HDZ-ov program i "nadahnuti" Karamarkov govor.

"Program je zaista stručan i realan, ali zahtijeva pun mandat od četiri godine", "Čestitam g. Karamarku na nadahnutom govoru u kojem je obuhvatio sve što je bilo potrebno, jasno i mudro predstavljajući naš program", "Čestitamo predsjedniku HDZ-a i budućem premijeru Tomislavu Karamarku na govoru u kojem je izložio točno stanje hrvatskog gospodarstva i neučinkovitost aktualne Vlade", "Nakon skoro četiri godine agonije s Kukuriku vlasti napokon vidimo nešto pozitivno",Pobjednička koalicija!  Samo naprijed ! Do pobjede!", Jedino što je u Hrvatskoj naraslo otkad je ova nesposobna Vlada na vlasti su javni dug, nezaposlenost, odlazak mladih.... Zar nam to još uvijek treba?? Nikad više SDP!!", samo su neki od komentara HDZ-ovih pristaša.

Od premijera do zeca u šumi

Pohvale Karamarku stigle su i iz inozemstva, Kanade i Kenije.


Ipak, bilo je i onih koji ne gledaju previše pozitivno na današnje Karamarkovo predstavljanje, pa su se mnogi tijekom njegovog govora zapitali "kada će čuti nešto i o programu".

"Nadam se da ćemo čuti i nešto o programu, a ne samo kritiku odlazeće vlasti i priče u prazno - želimo čuti konkretan program", napisala je jedna žena, "Svi isti... jedino moremo gledat ko je lipši", piše drugi korisnik, "Pravite ražanj a zec vam još u šumi", zaključuje treći.

"Iz šupljeg u prazno, plitko, kako će se smanjiti uhljebizam?"

Evo još nekih poruka koje su korisnici objavili na Karamarkovom profilu:

"Iz šupljeg u prazno. Glasat cu mozda za HDZ, ali ovo je plitko. Uzet ce nekom da se da drugom, pa u krug. Koja je porezna politika? Koliko će se smanjiti uhljebizam? Da li će se uvesti red u HAC, HEP i druga državna poduzeća? Sta je sa poljoprivredom?"

"Uvijek sam izborni program zamišljao kao predstavljanje mjera i načina uz pomoć kojih će se ostvariti određeni rezultati, nisam mislio da će izborni program biti rezultati koje svi ionako priželjkujemo bez da znamo kako do tih rezultata doći. Nisam zamišljao da je u 21. stoljeću kada su ljudi više obrazovaniji nego koncem 20. stoljeća dovoljno reći da je dio programa gospodarski rast, postoje li stranke koje u programu imaju gospodarski pad?"


"Obećanja -ludom radovanja hrvati ne nasjedajte na priče zoki mora nastaviti tamo gdje je stao i to je to ništa drugo ne dolazi u obzir"

"Kako se smiju ovi vladajuci danas ,vidjecemo za kratko vrijeme ko ce se smijat a ko plakat"

"Bravo Karamarko, pa normalno je za nepismene da najprije nauce abecedu,samo doci do Z , dug im je put"

"Ako povecate place drzavnim sluzbenicima, odnosno uskladite jednakost SSS svima,minimalno da bude 4000kn,a VSS 8000kn minimalno,dajete ne samo rodjenom djetetu 1000€(jer nakon toga opet je gladno),neka bude ravnopravnost prema svoj djeci RH, tada imate Moj Glas"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.