"Brižna" Amerikanka: Raznijet ću zrakoplove, ako mi supruga ne pustite s posla

KOMUNIKACIJSKI centar američkog okruga Lee objavio je snimku telefonskog razgovora u kojem Soraya Billinge prijeti da će raznijeti zrakoplove, ako joj supruga ne puste s posla.

Ubrzo nakon razgovora je Billinge uhićena te je optužena zbog prijetnje. Billinge je prvo operatoru objasnila da joj suprug radi u zrakoplovnoj luci. "Rekli su mu da će raditi od 9 do 14 sati ujutro i ja ne želim da radi duže, a ne mogu doći u kontakt s njim u odjelu Delta Airlinesa", kazala je zabrinuta Billinge.

"Želim da mi puste supruga", nastavila je zabrinuta Billinge te molila operatera da kaže ljudima u Dela Airlinesu da joj puste supruga. Operater joj je objasnio da mora nazvati Delta Airlinesa, ako želi doći do svoga supruga te da razgovara sa krivom osobom koja joj ne može pomoći.

U jednom trenutku je ponovila da ne želi da joj suprug radi u zrakoplovnoj luci, na što su joj rekli da o tome mora s njim razgovarati. "Dobro, onda ću raznijeti zrakoplov", kazala je Billinge te razgovor završila izjavom da će raznijeti 10 zrakoplova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.