Amerikanac ubio starca i teško mu ozlijedio suprugu misleći kako ubija "demone"

MUŠKARAC iz Washingtona bio je uvjeren da ubija "demone" kada je 88-godišnjaka ubio samostrelom, a njegovu 83-godišnju suprugu napao sjekirom, piše NY Daily News.

Nesretna starica pronađena ja 19 sati nakon napada, a a sada se nalazi u bolnici i u kritičnom je stanju.

31-godišnji "ubojica demona" John Chase uhićen je prošlu subotu i optužen za ubojstvo drugog stupnja i napad. On je, oboružan opremom za preživljavanje sjeo na bicikl i odvezao se u šumu u blizini Aberdeena, južno od Seattlea. Kretao se prema sjeveru i u dvorištu ostarjelog bračnog para naišao na Ralpha Aldricha.

U leđa bespomoćnog starca ispalio je projektil iz samostrela, nakon čega je ušao u kuću u kojoj se nalazila June Aldrich, te ju je sjekiricom udario u glavu. Nakon ubojstva i bezrazložnog napada, Chase je uzeo automobil bračnog para i odvezao se do prijateljeve kuće.

Prijatelju je rekao kako je pokušavao pobjeći, da su ga proganjali demoni, da je posljednjih nekoliko dana živio u šumi, dodavši kako je uspio ubiti dva demona, a zatim im ukrasti kamionet.

Neimenovani prijatelj je shvatio tko je vlasnik automobila i odvezao se do njihovog doma, u kojem je pronašao Ralphovo tijelo i pozvao policiju. June je bila na samrti.

Policija je bila zgrožena količinom bezrazložnog nasilja usmjerenog protiv nedužnog bračnog para. Chase očekuje suđenje, a trenutno se nalazi u pritvoru, te mu je izrečena jamčevina u iznosu od 750 tisuća dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.