Obdukcija potvrdila: Ivana Fogadić se utopila nakon što se autom sjurila u jezero

Foto: emedjimurje.hr, NENO

NA ODJELU patologije Županijske bolnice u Čakovcu izvršena je obdukcija nad jučer pronađenim tijelom 29-godišnje Ivane Fogadić iz Totovca. Potvrđeno je da je uzrok smrti utapanje.

> Potraga završila tragično: Ribiči pronašli i tijelo Patrikove majke Ivane

Organizirano je također i prepoznavanje mrtvog tijela, kojim je definitivno potvrđeno da se radi o Ivani koja je, podsjećamo, zajedno sa svojim sinom Patrikom nestala 6. srpnja.

Oboje su pronađeni u jezeru HE Dubrava nedaleko od naselja Struga. Pretpostavlja se da je Ivana odlučila ubiti sebe i svog sina tako što se namjerno autom zaletjela u jezero.

Podsjetimo, Ivanin leš su ribolovci uočili jučer oko 14 sati u predjelu Struge, na južnoj, varaždinskoj strani jezera. Iz jezera je oko 9 sati izvučen automobil, ali tijelo Ivane Fogadić nije se nalazilo u njemu. U automobilu su pronađeni Ivanini dokumenti, kao i dokumenti njenog sina Patrika čije je tijelo pronađeno prekjučer.

Na vozilu je razbijeno prednje vjetrobransko staklo, dok je bočno staklo bilo spušteno što je omogućilo da se vozilo brže napuni vodom i potone. Iz policije se doznaje da su oštećenja na automobilu nastala zbog siline udara u vodu. Pretpostavlja se stoga da je Ivana vozila vrlo brzo prije nego se zaletjela u kanal.

 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.