Novi detalji šokatnog ubojstva: Đurić je Tijanu napastovao pa zadavio jaknom

Foto: Blic.rs/Index

U JAVNOST su isplivali novi detalji zastrašujućeg ubojstva 15-godišnje Tijane Jurić.

Radio Sarajevo tako javlja da je ubojica Dragan Đurić lagao pri opisivanju okolnosti ubojstva te da Tijanu uopće nije udario automobilom.

Policija je Tijanin mobitel pronašla na putu za Zrenjanin. Za njenom garderobom se još traga, kao i za lopatom kojom je Dragan Đurić iskopao rupu u koju je stavio njeno tijelo.

"Đurić je ispričao da je lopatu, kupljenu ujutro 26. srpnja u Somboru bacio preko brda šljunka na putu prema Somboru. Policija je pretražila taj teren. Tu su u tijeku radovi i moguće je da su je bageristi već zatrpali" kaže izvor za srbijanske medije.

Obdukcijom se nije moglo utvrditi silovanje

Slična situacija je i s garderobom koju je Tijana nosila te noći, koju joj je Đurić skinuo prije ubojstva. Poslije zločina i nakon što je zakopao njezino tijelo, ubojica je Tijanine stvari bacio u kontejner na putu ka Zrenjaninu.

"Đurić je u prvom iskazu poslije privođenja tvrdio da je Tijanu udario vozilom. Kada je ona počela vikati, udario ju je nekoliko puta šakom u glavu. Međutim, utvrđeno je da je nije udario automobilom. On je pijan krenuo prema sajmu i prijateljima, a na putu je bila i Tijana koju je namjeravao silovati", navode u MUP-u.

Silovao je pa zadavio jaknom

"Ona se borila, zapomagala i plakala. Govorila mi je: 'Pusti me kući'. Dozivala je: 'Milicija, milicija'... Oborio sam je na zemlju i svukao. Ona se opirala i tada sam uzeo tu njenu jaknu. Bila joj je oko vrata. Stezao sam je sve dok nije prestala disati", hladnokrvno je Đurić opisao zločin.


Nastavio je prema Somboru. Parkirao je pored autobusne stanice i svratio u kafić. Nastavio je piti. Kad se zasitio pića, ponovno je ušao u auto i nastavio prema selu Svetozar Miletić. Tu, pored puta, u napuštenoj kući ostavio je djevojčičino tijelo. Vezao joj je ruke plastificiranom žicom i pokrio je kartonom.

Ponovno je sjeo u auto, ovoga puta uputio se prema Somboru. Pokušao je zamesti tragove. "U Somboru sam popio kavu i vodu, a onda otišao na buvljak, gdje sam kupio lopatu i u jednoj kineskoj radnji veliku torbu. Vratio sam se do napuštene kućice. Pokušao sam tijelo staviti u torbu, ali nisam uspio. Zato sam ga odvukao malo dalje, do deponija. Iskopao sam rupu i prekrio sam ga zemljom", ispričao je, prenosi Blic.

Ubojica pred policijom najprije nije htio govoriti o silovanju, da bi na kraju priznao da je Tijana bila žrtva njegovog seksualnog zlostavljanja. Zbog stanja njezinog tijela obdukcijom se nije moglo utvrditi je li bila silovana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.