Gradonačelnik Toronta pokušao je otkupiti video na kojem puši crack: "Rekao je da će mi dati pet tisuća dolara i automobil"

Foto: Guliver Image / Getty Images

ROB FORD, gradonačelnik Toronta, pokušao je otkupiti video na kojem je se vidi kako puši crack. Do ovih saznanja došlo se nakon što je sud naredio da policija pusti u javnost snimke prisluškivanja dvojice članova bande.

Na snimci se čuje kako dva pripadnika bande navodno razmatraju ponudu gradonačelnika Forda. On im je navodno ponudio pet tisuća kanadskih dolara i automobil. Prema policijskim dokumentima dvojac je međusobno razgovarao o Fordu i videu. Kada je jedan pripadnik bande upitao drugoga može li se prisjetiti što mu je Ford rekao on je uzvratio: "Rekao je da će mi dati pet tisuća dolara i automobil". Nakon toga je drug pripadnik kazao kako bi trebali tražiti 150 tisuća dolara, piše BBC.

Ford još uvijek nije komentirao ove navode. Glasine o tome da postoji video na kojem Rob Ford puši crack pojavile su se još tijekom svibnja, no snimka je u javnost došla tek u listopadu. Rob Ford ubrzo nakon toga priznao je da se drogirao, no odbio je otići s mjesta gradonačelnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.