Bivša glasnogovornica Vlade: Ovo je početak kraja, Slavko hvala ti na svemu

Foto: Vlada RH, Facebook

DOJUČERAŠNJA glasnogovornica Vlade i najbliža suradnica "volonterke" Zinke Bardić iz agencije Madison, o čijim smo korupcijskim aferama također pisali, na Facebooku se zahvalila Slavku Liniću te najavila "početak kraja". Zinka Bardić i Ivana Grljak aktivno su sudjelovale u zataškavanju Linićeve korupcije što je kulminiralo slučajem Šegon nakon kojega su potjerane iz Vlade.

"Danas je tužan dan. Hvala Ti Slavko na svemu", napisala je na Facebooku Ivana Grljak, uz poveznicu na pjesmu Majki "Budi ponosan".

Evo što je još bivša Milanovićeva glasnogovornica napisala u statusu posvećenom Liniću:

"Hvala Ti što si pokušao uvesti reda u ovu zemlju, što si se suprotstavio razno raznim lobijima i uvijek vodio računa o dobrobiti građana. Po prvi puta u našoj povijesti netko se suprotstavio bankama, moćnicima i sitnim dušama koji državu shvaćaju kao svoju privatnu prćiju. To su prepoznali i građani cijeneći njegovu energiju, rad i prepoznajući njegove rezultate. Bio je najpopularniji ministar, jer je govorio istinu, radio i nije zatvarao oči pred pravim problemima u zemlji. Slavku Liniću 20 godina pakuje HDZ, razne špijunčine, razni Oliveri te mu na koncu napakuju vlastiti.


Sramim se!

U normalnoj demokratskoj zemlji ne obračunavaš se na ovakav način sa svojim neistomišljenicima. U normalnoj demokratskoj zemlji izvršna vlast ne provodi interne istrage. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne čuva dokumente dva mjeseca nego ih odmah predaje nadležnim tijelima. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne slabi i onako slabe institucije u koje građani nemaju povjerenje. U normalnoj demokratskoj zemlji fraza neka institucije rade svoj posao nije prostitucija. Moramo građanima vratiti povjerenje u politiku i institucije, tako je govorio SDP u kampanji.

E dragi moji drugovi upravo ste vi i ono malo povjerenja koje je ostalo provukli kroz blato i u tom procesu u blato bacili jednog od najboljeg ministara koji je jedini imao rezultate i radio 24/7. Ako je išta kriv, nije na partiji da mu sudi. Ta su vremena prošla. Ovo je početak kraja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.