Bivša glasnogovornica Vlade Ivana Grljak dobila posao u Krašu

Foto: Vlada

IVANA GRLJAK, bivša glasnogovornica SDP-a i Vlade Zorana Milanovića, pronašla je novi posao. Grljak je zaposlena u Krašu, potvrdila je za Index glasnogovornica tvrtke Romana Mužević-Ilić prije nekog vremena.

U Krašu će Grljak raditi na poslovima marketinga i promocije u Službi tržišnog razvoja i trgovačkog marketinga.

Na upit je li Grljak stigla uz preporuku, sudjelovala u otvorenom natječaju ili je riječ o "headhuntingu" u Krašu su nam odgovorili: "Prigodom zapošljavanja Kraš koristi sve navedene kanale, uključujući i vlastitu kadrovsku datoteku".

Stala na Linićevu stranu pa otišla iz Vlade

Grljak je, podsjećamo, ostavku na mjesto glasnogovornice Vlade dala u ožujku ove godine. Iz Banskih dvora je otišla zajedno sa Zinkom Bardić, bivšom Milanovićevom savjetnicom za medije.

Špekuliralo se da Bardić i Grljak odlaze iz Vlade zbog toga što su zauzele stranu Slavka Linića, bivšeg ministra financija koji je iz Vlade protjeran zbog sumnje da je sudjelovao u korupcijskim radnjama, u njegovom sukobu s Milanovićem.

Ove špekulacije Grljak je de facto potvrdila kasnijim napisima na svom Facebook profilu. Netom nakon odlaska iz Vlade Grljak je na svom Facebooku žestoko napala Milanovića zbog Vladine odluke da obustavi poticaje za zapošljavanje mladih s obzirom na nedostatak proračunskih sredstava.

"Daklem: Nismo ukinuli mjeru, samo nismo osigurali lovu u proračunu. Čekamo sredstva iz EU koja će ovisi o genijalnom Grčićevom softweru. Isplatilo se pregovarati s EU jerbo imamo fotku Obame ispred cro zastave. Tako da dragi moji mladi, isprintajte si tu fotku i ako dovoljno dugo gledate u nju ukazat će vam se svijetla budućnost. Eto izdržati nisam mogla, a u to ime ponovimo gradivo".

Da se nalazi u Linićevu taboru Grljak je na Facebooku potvrdila 6. svibnja, onog dana kada je Milanović izbacio Linića iz Vlade. "Danas je tužan dan. Hvala Ti Slavko na svemu", napisala je Grljak tada na Facebooku, iskoristivši još jednom priliku da napadne Milanovića.

"U normalnoj demokratskoj zemlji ne obračunavaš se na ovakav način sa svojim neistomišljenicima. U normalnoj demokratskoj zemlji izvršna vlast ne provodi interne istrage. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne čuva dokumente dva mjeseca nego ih odmah predaje nadležnim tijelima. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne slabi i onako slabe institucije u koje građani nemaju povjerenje. U normalnoj demokratskoj zemlji fraza neka institucije rade svoj posao nije prostitucija".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.