PRIJELAZNI ROK UŽIVO Monaco odbio Cityjevih 50 milijuna eura, Iniesta napušta Barcelonu?

Foto: Guliver Image/Getty Images

TRŽNICA NOGOMETAŠA i danas radi punom parom. I danas za vas biramo najzanimljivije riješene dealove ljetnog prijelaznog roka, te glasine i šaputanja iz pouzdanih izvora o transferima koji "samo što nisu".
 
Danas bi Alvaro Morata trebao stići na liječničke preglede u Chelsea, koji će ga platiti Realu 80 milijuna eura. Time će napadač postati najskuplji igrač u povijesti londonskog kluba. 
 
Pratite uživo na Indexu 20. dan prijelaznog roka...

Iniesta napušta Barcelonu?
 
Bomba iz Španjolske! Andres Iniesta, legendarni veznjak Barcelone, mogao bi napustiti Camp Nou i ovog ljeta potpisati za milanski Inter! Iniesta navodno već mjesecima razmišlja o promjeni kluba...
 
Monaco odbio 50 milijuna eura za Mendyja
 
Izvještaji iz Francuske govore da je Monaco odbio 50 milijuna eura za Benjamina Mendyja. Klub iz Kneževine traži puno više za 23-godišnjeg lijevog beka koji je u klub stigao prošle godine iz Marseillea.
 
Predstavljen Ceballos
 
Real je predstavio Danija Ceballosa, pojačanje iz Betisa. Navijačima Reala je ovaj nogometaš već posebno drag jer je izabrao njihov klub iako je imao i ponudu Barcelone.
 
SLUŽBENO: Bonucci u Milanu do 2022. godine
 
Jedan od najvećih transfera prijelaznog roka konačno je i služben. Leonardo Bonucci potpisao je ugovor s Milanom do 2022. godine, a stigao je iz Juventusa za 40 milijuna eura, plus dva milijuna eura bonusa. 

Mourinho krenuo po desnog beka od 28 milijuna eura
 
Jose Mourinho želi pojačati momčad desnim bekom. Portugalac je ranije želio Walkera (otišao u City) i Fabinha iz Monaca, ali su to nemoguće misije, pa se okrenuo Serge Aurieru iz PSG-a, za kojeg je spremio 28 milijuna eura. 
Real Madrid predstavlja Danija Ceballosa
 


Wolfsburg želi Martiala
 
Njemački mediji pišu da Wolfsburg želi dovesti Anthonyja Martiala iz Manchester Uniteda. Mladi 21-godišnji francuski napadač stigao je prije dvije godine na Old Trafford iz Monaca za 60 milijuna eura, a njegova trenutačna cijena je 30-35 milijuna eura, samo je pitanje želi li ga Jose Mourinho prodati.
 
Također, Martial se spominjao kao moguća zamjena s Interom za Ivana Perišića. 
Pakleni plan sprema Barcelona ako Neymar ode u PSG! >OPŠIRNIJE

Arnautović na liječničkim pregledima
 
Najskuplje pojačanje u povijesti West Hama Marko Arnautović stigao je u londonski klub na liječničke preglede. Stoke će od transfera zaraditi 27 milijuna eura, a Slaven Bilić dobiti veliko pojačanje za sljedeću sezonu.
 


Pašalić se vraća u Španjolsku?
 
Nakon avanture u Milanu Mario Pašalić vratio se u Chelsea, s kojim je otišao na pripreme. Međutim, hrvatski veznjak mogao bi se vratiti u Španjolsku, gdje je igrao za Elche, a ovog puta ga želi Betis. 

SLUŽBENO: De Sciglio je igrač Juventusa
 
Talijanski bek Mattia De Sciglio službeno je postao igrač Juventusa, u koji je stigao iz Milana za 10 milijuna eura, plus još dva milijuna bonusa. Na kraju su Rossoneri uz ovaj transfer, praktički platili Leonarda Bonuccija svega 30 milijuna eura. 
Torino traži bogatstvo za Belottija
 
Milan ne odustaje od Andree Belottija, ali ni Torino od svojih zahtjeva, a oni glase - 70 milijuna eura, plus M'Baye Niang, Gabriel Paletta i Manuel Locatelli. To Rossoneri ne žele prihvatiti, pa se pregovori nastavljaju. 

Vidal (ne)odlazi iz Bayerna
 
Inter i Chelsea vode veliku bitku za Artura Vidala. Veznjaka Bayerna žele talijanski i engleski velikan, te su spremili čak 60 milijuna eura za Čileanac, koji bi ipak želio ostati na Allianz Areni. On je već ranije odbio Nerazzurre jer je igrao za Juventus, a u Chelseaju ga zove Antonio Conte s kojim je surađivao baš u Torinu. 

West Ham na korak od Chicharita
 
Nakon Pabla Zabalete, Joe Harta, te Marka Arnautovića West Ham i Slaven Bilić na pragu su novog strašnog pojačanja. U redove Hammersa trebao bi stići napadač Chicharito Hernandez, čime bi hrvatski trener dobio još jednog sjajnog nogometaša u momčadi, koj će izgledati jako dobro u sljedećoj sezoni. 
 


Torino lovi nasljednika Belottija
 
Mnogi u Italiji tvrde kako će prije ili kasnije Andrea Belotti stići u Milan, a Torino je krenuo loviti nejgovog nasljednika. Bikovi su ponudili Genoi 21 milijun eura za Giovannija Simeonea, sina trenera Atletica Diega, a u paketu je i Diego Laxalt. 

Matej Mitrović mogao bi napustiti Bešiktaš, gdje se nije snašao, i vratiti se Rijeku. >OPŠIRNIJE

Čop se ipak ne vraća u Dinamo
 
Činilo se kako bi Duje Čop ponovno mogao zaigrati u dresu Dinama, za koji je nastupao od 2012. do 2015. godine. Međutim, hrvatski napadač neće se vratiti u Maksimir jer ima ponude klubova iz liga petice te želi nastaviti inozemnu karijeru. >OPŠIRNIJE

Jelić stigao na liječničke preglede
 
Rijeka će ubrzo dobiti pojačanje u napadu. Matej Jelić je na liječničkim pregledima, a dolazi iz Rapida na jednogodišnju posudbu i mogao bi biti spreman za Salzburg u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. 

Morata: Jedva čekam obući plavi dres
 
Španjolski napadač krenuo je prema Londonu, te poslao poruku Chelseaju i Realu. >OPŠIRNIJE
Slavni ruski klub želi mladog Nikolu Katića iz Slaven Belupa. >OPŠIRNIJE

 
Leipzig odbio 75 milijuna za Keitu?
 
Engleski mediji tvrde kako je njemački doprvak RB Leipzig odbio čak 75 milijuna eura za Nabyja Keitu, a trener Redsa Jurgen Klopp ovako je prokomentirao cijelu priču...
 
"Ponudili smo 75 milijuna za Keitu? Pa nismo u Las Vegasu. Ne želim govoriti o igračima koji nisu u Liverpoolu i koji ne potpišu za naš klub", poručio je Nijemac. 
 

 
Kolarov na korak od Rome, što će reći navijači Lazija?
 
Iako ima ugovor s Manchester Cityjem do ljeta 2018, Aleksandar Kolarov sigurno će napustiti Etihad. Činilo se kako će srpski lijevi bek završiti u Bešiktašu, ali talijanski mediji pišu da je on na korak od Rome. 
 
Ništa tu ne bi bilo čudno da igrač, čija je trenutačna vrijednost 10 milijuna eura, nije od 2007. do 2010. godine igrao za Lazio.
Kalinić sve bliže San Siru
 
I dok Milan razmišlja kako dovesti Andreu Belottija iz Torina (igrač se danas sastaje s predsjednikom Urbanom Cairom), San Siru je sve bliže Nikola Kalinić. Hrvatski napadač želi u redove Rossonera, koji su do sada ponudili Fiorentini 22 milijuna eura, ali klub iz Firence želi 25 milijuna, uz bonus od pet milijuna. 
 
Dogovor je blizu, no i dalje dovoljno daleko jer Fiorentina ne želi popustiti, iako je pod pritiskom jer bivši igrač Hajduk ne želi ostati, a Gazzetta dello Sport tvrdi kako bi transfer mogao biti realiziran do ponedjeljka. 
Matić između Uniteda i Juventusa
 
Nemanja Matić nije otišao s Chelseajem na turnir u Aziju, te će sigurno napustiti engleskog prvaka. Srpski veznjak je između Manchester Uniteda i Juventusa. S jedne strane Jose Mourinho pokušava sve kako bi ga doveo na Old Trafford, ali je tu i Stara dama, koja je navodno već kontaktirala njegovog menadžera i spremna je za transfer od 40-45 milijuna eura. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.